Nastavljaju se uzbuđenja na bh. stadionima

Decembarsko kolo u Premijer ligi BiH: Tri utakmice pod reflektorima

Haris Zilić

Premijer liga Bosne i Hercegovine nastavlja se za vikend utakmicama 17. kola, a računajuči to kolo još dva su ostala do kraja jesenjeg dijela i zimske pauze.

Naredno 17. kola igrat će se u tri dana, a tri susreta su pod reflektorima. Kolo u petak od 18 sati otvaraju na Grbavici derbi duelom Željezničar i Velež.

Subota nam donosi tri duela, dva u temrinu od 13 sati i jedan pod reflektorima od 16 sati.

Od 13 sati u Ugljeviku Zviijezda 09 će dočekati Borac, a u istom temrinu u Modriči Sloga Meridian Doboj će biti domaćin Posušju. U subotu od 16 sati na Koševu će snage odmjeriti Sarajevo i GOŠK.

I nedjelja nudi uzbuđenja na bh. stadionima i dvije utakmice u vezanim terminima.

Od 13 sati u nedjelju snage će odmjeriti Igman i Tuzla City, a taj duel se igra u Konjicu. Kolo će se okončati u nedjelju u Posušju gdje će Široki Brijeg u hercegovačkom derbiju ugostiti Zrinjski, a taj susret počinje u 15 sat i 15 minuta.

Raspored i satnica 17. kola Premijer lige Bonse i Hercegovine:

Petak (8.12.) Željezničar - Velež (18 sati)

Subota (9.12.) Sloga Meridian - Posušje (13 sati)

Subota (9.12.) Zvijezda 09 - Borac (13 sati)

Subota (9.12.) Sarajevo - GOŠK (16 sati)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedjelja (10.12.) Igman Konjic - Tuzla City (13 sati)

Nedjelja (10.12) Široki Brijeg - Posušje (15 sati i 15 minuta)

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.