Hrvatski mediji nagađaju

Sjajni Bosanac u zagrebačkom noćnom klubu potvrdio transfer u Dinamo?

Admin Čaušević

Januarski prijelazni rok je počeo, a nekolicina bh. reprezentativaca se povezuje sa mogućim transferima. Da se nazire realizacija jednog posla potvrdu je dala fotografija iz noćnog kluba Ritz u Zagrebu.

Nema Dinama bez Bosanca. Možda jedan ode, ali drugi će sigurno doći. Tako je u svlačionici Modrih ne godinama, već decenijama.

Vrlo je izvjesno da će 2024. godine u dresu Modrih nastupati sjajni Jusuf Gazibegović koji može pokrivati bekovske pozicije.

Dosadašnji dio sezone je pokazao da su bočne pozicije na lijevoj i desnoj strani slabe tačke Dinama, a nakon praktično osiguranog dovođenja Takuye Ogiware poziciju na bekovima bi mogao pojačati i Gazibegović.

Gazibegović (skroz lijevo) u društvu prijatelja tokom provoda u Zagrebu

Ovaj 23-godišnjak proteklih dana je boravio u Zagrebu, a objave iz noćnog kluba Ritz potpalile su glasine i moguću realizaciju transfera.

Nije poznato da li je Gazibegović stigao u hrvatsku prijestolnicu turistički ili radi transfera, ali gdje ima dima obično ima i vatre.

Bh. reprezentativac je u Zagrebu boravio u društvu svojih prijatelja što je potvrdio i objavom na Instagramu.

Standardni bh. reprezentativac je trenutno član Sturma iz Graza, a njegov transfer na Maksimir bi trebao iznositi oko dva miliona eura.

Menalo već otpisan?

Inače, Dinamo je danas počeo priprema za proljetni dio sezone, a na spisku igrača nema Menala što je jasan znak da je njegov odlazak jako blizu.

"Za Luku Menala tražimo da sve tri strane budu zadovoljne", kratko je kazao Jakirović o statusu povremenog bh. reprezentativca.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nagađalo se da bi se bivši član Širokog Brijega mogao vratiti u Premijer ligu i to u Sarajevo, ali za sada od toga neće biti ništa.

Ipak, kako sada stvari stoje Menalo će opet u Sloveniju, tačnije u Celje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.