GNK Dinamo Zagreb pravi velike rezove, Sergej Jakirović otpisao četvoricu
Promjene u Dinamu bile su neizbježne (Photo: Goran Mehkek CROPIX)

Promjene u hrvatskom prvaku

GNK Dinamo Zagreb pravi velike rezove, Sergej Jakirović otpisao četvoricu

Midhat Šljivak

Trener GNK Dinamo Zagreb Sergej Jakirović otpisao je četvoricu fudbalera pred početak zimskih priprema. Na popisu za pripreme u Rovinju nema Joaquina Sose, Bogdana Mihajličenka, Antonia Marina i Josipa Drmića.

GNK Dinamo započeo je pripreme za drugi dio sezone. Sergej Jakirović ekipu vodi u Rovinj, a četvorica fudbalera kod njega nemaju mjesta u ekipi.

Trener Modrih otpisao je Joaquina Sosu. Bogdana Mihajličenka, Antonia Marina i Josipa Drmića. Objasnio je razloge.

"Sosa i Mihaljičenko nisu dovoljno dobri i s njima raskidamo ugovore. Drmić i Marin su u zadnjih šest mjeseci ugovora i za njih nema mjesta", rekao je Jakirović.

Treba svakako istaći da na popisu za pripreme nema ni reprezentativca Bosne i Hercegovine Luka Menala. Za njega se traži najbolje rješenje i on nije u planovima Jakirovića.

Oglasi

Jakirović potvrdio novo pojačanje, iznenađujuće ime na popisu igrača

Trener Dinama potvrdio je kako će novi član kluba postati japanski lijevi bek Takuya Ogiwara: "Došao je jutros s Kanekom i dobit će slobodno zbog jet laga. Ogiwara je sutra ne ljekarskim pregledima.

Ipak, ime koje je privuklo najviše pažnje je mladi veznjak Marko Brkljača. On je prošle godine kao slobodan igrač došao iz Hajduka, no nije se uspio nametnuti. Jakirović ga je odlučio povesti na pripreme.

Također, na popisu je i napadač Fran Brodić. On je trebao ostati u Varaždinu do kraja sezone, no Jakirović je odlučio da ga povede na pripreme.

Dinamo juri Hajduk u nastavku sezone

GNK Dinamo je prvi dio sezone u HNL-u završio kao trećeplasirani na tabeli iza Hajduka i Rijeke.

Modri su sedam bodova iza Hajduka, ali imaju dvije utakmice manje, te bod iza Rijeke u odnosu na koju ima utakmicu manje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Naravno, Jakirović vjeruje kako će se situacija do kraja sezone promijeniti. Iako su na minus sedam, Dinamo je i dalje glavni favorit za titulu prvaka i prvenstvo će definitivno biti veoma zanimljivo.

Podsjetimo, zagrebački klub će igrati i nokaut fazu Konferencijske lige gdje će za protivnika ovog proljeća imati ekipu Betisa.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi