Spominje se kako je David Beckham nagovarao Kyliana Mbappea da pređe u Real Madrid.

Dvije velike zvijezde

Kylian Mbappe i David Beckham uhvaćeni "na djelu" - To bi trebalo značiti samo jedno!

Eldar Ganibegović

Kylian Mbappe na ljeto će ponovo morati donijeti veliku odluku - otići iz PSG-a ili ostati. Stoga se prati svaki njegov korak. Sada je viđen s Davidom Beckhamom i fanovi smatraju da bi to u kontekstu potencijalnog transfera Mbappea trebalo značiti samo jedno.

Nova zima i nova drama oko Kyliana Mbappea. Francuska zvijezda je ušla u posljednjih šest mjeseci ugovora s PSG-om i ima pravo da pregovara s drugim klubovima. 

Do ljeta ofanzivac mora donijeti novu veliku odluku, a to je da li ostati ili ići. Mnogi klubovi ga žele, no ako je neki tim najrealnija opcija, onda je to svakako Real Madrid.

Bekham ga nagovarao da pređe u Real Madrid?

David Beckham i Kylian Mbappe zajedno su bili na utakmici između Cleveland Cavaliersa i Brookyln Netsa u četvrtak uveče u Parizu u Accor Areni.

Cleveland je poprilično glatko stigao do pobjede protiv Netsa rezultatom 111:102. Na tribinama je bilo oko 15.000 navijača.

Bilo je prisutno i dosta drugih sportskih zvijezda. Prisustvovali su i legenda brazilskog fudbala Ronaldo, Mbappeov saigrač Gianluigi Donnarumma i bivši najkorisniji igrač NBA finala, Tony Parker.

Njih dvojica viđeni su i prije treninga u četvrtak. Špekuliše se da ga je David Beckham nagovarao da izabere Real Madrid i na ljeto pojača ovaj tim, no zvaničnih i preciznih informacija o tome ipak nema.

Podsjetimo, PSG je prošle sedmice pobjedom protiv Toulousea osvojio trofej francuskog Superkupa. Nakon te utakmice u kojoj je bio i strijelac, Mbappe je kazao kako odluku još nije donio.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Prije svega moram reći da sam veoma motivisan. To je vrlo važno. Imamo titule koje moramo juriti i jednu smo evo već osvojili. Poslije toga ću da donesem konačnu odluku", kazao je Francuz.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.