Lijepi strah! Modrić uhvaćen u "zlodjelu", kad je vidio Ancelottija ispred sebe stao mu je srce!

Na meču španskog Superkupa protiv Atletico Madrida

Lijepi strah! Modrić uhvaćen u "zlodjelu", kad je vidio Ancelottija ispred sebe stao mu je srce!

Admin Čaušević

Pomalo bizarna scena viđena je na utakmici polufinala Kupa Kralja između Real Madrida i Atletico Madrida. Ova situacija je možda i najbolji pokazatelj kakvu veličinu predstavlja Carlo Ancelotti. 

U odličnom meču nakon 120 minuta igre Real Madrid je izbacio Atletico Madrid rezultatom 5:3. Modrić je bio starter i zamijenjen je nakon sat vremena igre.

Zanimljiva scena viđena je u momentima kada je Modrić sjedio na klupi i krenuo je da ispljune žvakaću gumu koja je očigledno dala svoje.

Baš u momentima kada je krenuo da pljune ispred Hrvata se ukazao Carlo Ancelotti i "desetki" Reala je žvakaća zastala u grlu.

Modrić je samo pogledao prema Ancelottiju i nastavio se ponašati kao da se ništa nije desilo, dok čini se Italijan ništa nije primjetio.

Oglasi

Da je kojim slučaje pljunuo prema svom treneru osvajač Zlatne lopte bi sigurno morao dati odgovore na neka pitanja.

Trener je svakako najveći autoritet u svlačionici, a posebno je to slučaj sa Ancelottijem koji je uvijek znao držati stvari pod kontrolom.

Ancelotti je jedan od najboljih trenera u historiji, oduvijek ga je krasio poseban odnos sa igračima te iz tog razloga uživa veliko poštovanje.

Ko je zapravo slavni Italijan možda je i savršeno demonstrirao suzdržavanjem da ne ispljune žvakaću gumu.

Inače, između Con Carla i Modrića je uvijek bio odličan odnos te je trofejni stručnjak vrlo često znao stati u zaštitu hrvatskog fudbalera. 

Ancelotti je nedavno produžio ugovor s Realom, ali kako sada stvari stoje isti slučaj neće biti s Modrićem koji odlazi na kraju sezone. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi