Erik ten Hag ne želi mnogo da priča o Jadonu Sanchu.

Menadžer Manchester Uniteda

Da je ima, Ten Hagu bi se kosa na glavi digla zbog ovog pitanja: "Molim te, hajde da prekinemo..."

Eldar Ganibegović

Jadon Sancho čovjek je koji je omražen u očima Erika tgen Haga. Koliko ga ne voli moglo se vidjeti i po odgovoru koji je dao engleskim novinarima kada su ga posljednji put upitali o njemu.

Kao veliko pojačanje Jadon Sancho je iz Borussije Dortmund stigao u Manchester United. Međutim, nikada nije opravdao epitet pojačanja i sada se vratio u njemački tim kao posuđen igrač.

Naročito je bio u nemilosti Erika ten Haga. Međusobno su jedan drugog javno optuživali i čini se da je odnos njih dvojice nepovratno narušen.

Junak Borussije, ali Ten Hag ne mari mnogo

Odmah u prvoj utakmici po povratku u Borussiju Dortmund, Jadon Sancho bio je jedan od junaka utakmice.

Milioneri su gostovali jučer kod Darmstadta u 17. kolu Bundeslige. Slavili su s 0:3, a Jadon Sancho postigao je drugi gol u 77. minuti, dvadesetak minuta nakon što je ušao u igru.

Novinari u Engleskoj upitali su menadžera Manchester Uniteda o tome. No, on ne mari previše i zamolio je novinara da prekinu raspravu, kako ju je on nazvao.

"Bilo je problema nakon što se preselio ovdje i godinu dana prije nego što sam došao. Stalno je pravio probleme, tako da se može reći da do sada njegova avantura u Manchester Unitedu nije bila uspješna.

Vratio se u Borussiju Dortmund i želim mu puno sreće. Nadam se da će tamo igrati dobro i biti uspješan. Opet, vidjet ćemo šta će biti.

O ovome sam već pričao, ne želim da ponavljam svaki put. On zna šta treba da uradi da bi se vratio i to sam prilično jasno rekao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bio sam što jasniji o njegovom razvoju, pa hajde molim te da prekinemo ovu raspravu. On je sada u Dortmundu i želim mu svu sreću", kazao je Nizozemac.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.