Robert Ljubičić tražena je roba.

I ne samo u Italiji

Fudbalera GNK Dinamo ismijavali nakon meča s Milanom - Sada je tražen baš u Italiji!

Eldar Ganibegović

GNK Dinamo Zagreb ima jednu od najboljih fudbalskih škola u Evropi i na svijetu i to nije ništa novo. Sada je još jedan član Modrih vrlo tražena roba.

Ove zime GNK Dinamo Zagreb je završio nekoliko poslova. Mahom su sve Bosanci bili u pitanju.

FK Sarajevo je doveo Anesa Krdžalića, dok je Antonio Marin postao novi član ljubljanske Olimpije.

Filip Brekalo stigoa je na posudbu u HŠK Zrinjski, dok je Luka Menalo otišao u Sloveniju gdje će se kao posuđen igrač boriti za titulu s NK Celje.

Međutim, sve su prilike kako će Dinamo još poslovati ove zime. Na Maksimir dolaze pozivi iz Italije i iz Grčke.

GNK Dinamo Zagreb prodaje Roberta Ljubičića?

Čini se da je jedan od fudbalera Dinama za kojim klubovi najviše interesa pokazuju Robert Ljubičić. Interesantno, žele ga tamo gdje su ga i ismijavali.

Modri su se prošle sezone sastajali s AC Milanom u grupnoj fazi Lige prvaka. Ismijavan je od strane pojedinaca, a sada ga žele upravo u Italiji.

Kako hrvatski mediji prenose, konkretno Sportske novosti, za Robeta Ljubičića interes je pokazao Lecce. Nije to klub koji je među najboljima u Italiji, ali sigurno je sjajan korak za dalje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Osim Leccea, za njega je interes pokazao i Matias Almeyda. Radi se o treneru grčkog AEK-a kojeg su hrvatski novinari nazvali mrskim evropskim rivalom Dinama.

Navodno će do transfera doći samo i isključivo ponuđena cifra zadovolji čelnike GNK Dinamo. U suprotnom, i na proljeće Ljubičića gledamo u dresu Modrih.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.