Nakon što je otišao iz Slovenije

Nardin Mulahusejnović pred velikim potpisom?

Esmer Oštraković

Nakon što je danas Koper potvrdio da Nardin Mulahusejnović napušta klub, već se nazire i gdje će nastaviti svoju karijeru.

Mulahusejnović je bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, a ove sezone upisao je devet nastupa za Koper i postigao je tri gola uz jednu asistenciju.

Prema informacijama koje su se pojavile Mulahusejnović se nalazi pred velikim potpisom, a svoju karijeru nastavit će u Litvaniji, tačnije u ekipi Žalgirisa.

U Sloveniju se Mulahusejnović vratio nakon epizode u Dinamu Iz Makhachkale, a igrao je i za Sarajevo, Muru, Zrinjski i GOŠK.

Svoje prve fudbalske korake napravio je u federalnom prvoligašu, ekipi Bratstva iz Gračanice.

Sjajnim igrama stigao je i do malde reprezentacije, ali od njega se očekivalo da napravi dosta bolju karijeru.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Dodajmo i to da je u dresu mlade reprezentacije igrao devet puta, a jednom se upisao u listu strijelaca.

Titule prvaka osvajao je sa Maribrom i Zrinjskim, a bio je i prvi strijelac slovenske lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.