Danas odigrali novi prijateljski meč

NK Široki Brijeg potvrdio dva odlaska

NK Široki Brijeg je danas potvrdio dva rastanka.

Tim sa Pecare doživio je velike promjene ove zime, a danas je potvrđen rastanak sa Di Mateom Lovrićem i Stjepanom Plazonjom.

Oni su sa današnjim danom završili svoju epizodu u ovom bh. premijerligašu.

"Zaključno s današnjim danom Di Mateo Lovrić i Stjepan Plazonja nisu više igrači NK Široki Brijeg. Sa spomenutim dvojcem potpisan je sporazumni raskid ugovora.

Di Mateo Lovrić, 24-godišnji vezni igrač iz Sinja, za godinu i pol dana provedene u Širokom Brijegu upisao je 24 nastupa u plavo-bijelom dresu i postigao jedan pogodak.

Stjepan Plazonja, 26-godišnji napadač iz Đakova, na Pecari je proveo četiri mjeseca i upisao samo šest nastupa.
Di Mateu i Stjepanu zahvaljujemo na korektnoj suradnji tijekom boravka u našem gradu i klubu, te im želimo puno sreće u nastavku svojih karijera", naveli su iz NK Široki Brijeg.

Široki Brijeg je danas odigrao i novi prijateljski meč, a rival je bio Neretvanac iz Opuzena. Šansu su dobili većinom mladi nogometaši, te prema svemu sudeći iskoristili na najbolji način.

Strijelci su bili Filip Matić i Ivan Sliško.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK Široki Brijeg: Puljić, Taraba, Buljan, Musa, J. Jelić, Barišić, Capan, M. Matić, F. Matić, Kuprešak, G. Jelić (još su igrali: Anić, Sliško, Bajkuša, Kraljević, Marković, Slišković, K. Medić). TRENER: Dino Skender

NK Neretvanac: Bačić, Sesar, Felipe Luiz, Wesley, D. Medić, Batinović, Šetka, Bubakar, Petriško, Gagula, Zubac (jos su igrali: Blažević, Popić, Kapović, Krešić, Petrović, Bijeliš, Prović, Perić, Buntić). TRENER: Josip Tošić

Podsjetimo, sa Pecare su jučer potvrdili da je klub napustio i Božo Šuto. Šuto je defanzivac koji je stigao 2022. godine iz Croatije Zmijavci.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.