Široki Brijeg ostao bez člana Hajduka
Sa meča Posušje - Široki Brijeg (1:1)

Promjene na Pecari

Široki Brijeg ostao bez člana Hajduka

Samir Mlaćo

Promjene u igračkom kadru NK Široki Brijeg se nastavljaju. Naime, klub sa Pecare danas je potvrdio rastanak sa Jerom Vrcićem koji je stigao na posudbu iz HNK Hajduk.

On je propustio gotovo cijelu polusezonu zbog teške povrede, a upisao je samo četiri nastupa. Jasno je bilo da će krenuti u nove izazove, a vratio se Hajduk, no nije se dugo zadržao u Splitu.

"NK Široki Brijeg i HNK Hajduk Split sporazumno su raskinuli ugovor o ustupanju devetnaestogodišnjeg Jere Vrcića koji je propustio gotovo cijelu jesensku polusezonu zbog ozljede meniskusa koljena.

Devetnaestogodišnji krilni napadač u plavo-bijelom upisao je samo četiri nastupa.
Jeri se zahvaljujemo na profesionalnom odnosu i želimo mu sreću u nastavku karijere", naveli su iz NK Široki Brijeg.

Vrcić je pružao sjajne partije u juniorima Hajduka, no sada će na novu posudbu kako bi imao što veću minutažu.

Poznato je da Hajduk i Široki Brijeg već duži niz godina imaju saradnju i na Pecaru redovno stižu mladi nogometaši iz Hrvatske.

Oglasi

Podsjetimo, novi trener Širokobriježana je Dino Skender, a ovaj klub je prije par dana remizirao sa HŠK Posušje. Bilo je 1:1.

"Jako dobra provjera za nas. Zadovoljan sam što se tiče jačine utakmice i kvalitete protivnika za ovu fazu priprema. Igrali smo na umjetnoj travi s prilično agresivnim suparnikom. Ovakva utakmica definitivno otvara oči i nama u stožeru daje bolji uvid u stvarne mogućnosti momčadi i pojedinaca.

Ponovno smo kombinirali dva različita sastava po 45 minuta i nekoliko je novih igrača koji su tek ovih dana ušli u proces pa samim time razina uigranosti nije još na željenoj razini. Siguran sam kako će s vremenom sigurno biti sve bolje, kazao je šef struke Širokog Brijega Dino Skender nakon druge pripremne utakmice ocijenivši prve dvije sedmice rada zadovoljavajućom ocjenom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zaključno s ovim danas možemo biti zadovoljni. No, u nastavku priprema želimo jos više podići razinu samog intenziteta u našoj igri i agresivnosti u fazi obrane, ali i konkretnosti u završnici napada jer to definira pravu natjecateljsku momčad. To je ono čemu ćemo težiti, sve ostalo nam nije opcija, dodao je Skender.

Špekuliše se da će na Pecaru se vratiti Ilija Mašić koji se nije naigrao u NK Lokomotiva Zagreb, dok je u Širokom pružao izrazito kvalitetne partije.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi