Dejan Lovren na kraju je ostao u Lyonu.

Ostat će u Francuskoj

Spremao se veliki povratak Dejana Lovrena u GNK Dinamo - Poznato gdje je zapelo

Eldar Ganibegović

Kako se Ivan Perišić vratio u HNK Hajduk, tako se Dejan Lovren spominjao u kontekstu povratka u GNK Dinamo, no na kraju ništa od toga. Barem ne za sada.

Iako je rođeni Kakanjac, Dejan Lovren je vrlo rano odselio u Hrvatsku i prve fudbalske korake naučio u GNK Dinamo Zagreb. Tamo se mogao vratiti ove zime, no sve je propalo.

Bio je ovaj 34-godišnjak velika želja na Maksimiru gdje bi mogli ostati bez titule prvaka Hrvatske. Konkurenciju i to vrlo jaku ove sezone imaju u Rijeci i Hajduku.

Dejan Lovren bi sigurno predstavljao veliko pojačanje za odbranu velikana iz Zagreba, no sve je ostalo samo na pustim željama.

Lyon sve stopirao

Kako inostrani mediji prenose, najveći problem u svemu je pravio Lyon. Dvije strane nisu mogle da se dogovore i Lovren je ostao u Francuskoj.

Novinar Lorenz Lepore govorio je o ovoj temi. Istakao je da je igrač bio oduševljen mogućnošću da se vrati u zagrebački Dinamo.

Njegova plata u Lyonu iznosi četiri i po miliona eura. U Zagrebu bi zarađivao samo milion, no ni to nije bio problem.

Lyon je pravio probleme i nije htio da ga pusti kao slobodnog igrača. Dinamo bi pristao i na posudbu, no Lyon je htio samo prodaju i tu je nastao problem koji je sve stopirao.

Posrnuli francuski velikan se nada da može uzeti neki novac na Lovrenu s obzirom na to da ima ugovor do kraja iduće sezone. Vidjet ćemo da li će se na ljeto ponovo aktivirati priča oko Lovrenovog povratka.

Dok su pregovarali sa Lovrenom i Lyonom, uprava Dinama pregovarala je i sa eventualnom "rezervom", a to je bio Konstantinos Laifis iz Standard Liegea, no na kraju ni on nije stigao na Maksimir.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.