Zamaskiran od glave do pete

Ismijavanje fudbalske igre: Nevjerovatno u kakvom izdanju je velika faca stigla na meč Lige prvaka

Admin Čaušević

Ljubitelji fudbala masno plaćaju karte kako bi gledali susrete Lige prvaka, a neki imaju priliku da dobiju VIP ulaznicu i besplatno iz idealnih pozicija gledaju susrete. To je obično slučaj sa svjetski poznatim zvijezdama iz filma, muzike i drugih društvenih sfera. 

Besplatnu VIP ulaznicu za meč Lige prvaka između Intera i Atletico Madrida dobio je i poznati muzičar Kanye West koji je blago rečeno šokirao svojim oufitom.

Američki repper je na stadion San Siro stigao zamaskiran od glave do pete, a čak je i pretvorio svoje oči i mnogi je ostavio u nevjerici.

S ozbirom na outfit i pratnju nije bilo teško ga ne prepoznati, ali jedno je sigurno, mnoge je apsolutno iznenadio.

West je poznat da ima ekstravagantan i neobičan stil oblačenja, međutim dolazak u ovakvom izdanju na jedan fudbalski meč niko nije očekivao.

U njegovom društvu je bila i supruga Bianca koja je za veliko čudo imala "normalan" outfit te je ovo možda i prvi put da ju je zasjenio njen partner.

Nedavno je West objavio pjesmu u kojoj je angažovao Interove navijače, popularnu Curva Nord i to je vjerovatni razlog zašto se i pojavio na stadionu. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Grupica pristalica Nerazzurra je činila hor za pjesmu Carnivals zbog čega je Amerikanac dodatno porastao svim navijačima Intera u očima.

Kao što je poznato West je dugo godina bio u braku sa Kim Kardashian koja je prošle godine obilazila niz evropskih stadiona i gledala mečeve prije svih PSG-a i Arsenala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.