Prodaja počinje u četvrtak

Određene cijene ulaznica za sarajevski derbi, navijači dobili važna uputstva

Admin Čaušević

Željezničar i Sarajevo se ne mogu pohvaliti bajnom formom u posljednje vrijeme, ali svejedno njihov međusubni duel je uvijek u centru pažnje, a tako će biti i u nedjelju od 18:45.

Drugi ovosezonski sarajevski derbi igra se u nedjelju od 18:45 na stadionu Grbavica, a iz Željezničara su odredili cijene ulaznica za ovaj susret.

Prodaja će početi u četvrtak i to samo za aktivne članove. Aktivni članovi će moći kupiti maksimalno dvije ulaznice i za njih će prodaja trajati do subote.

Slobodna prodaja je planirana na dan utakmice i to od 11 sati do početka utakmice. Ulaznice će se moći nabaviti u kućicama ispred stadiona.

"FK Željezničar poštivajući državni praznik, Dan nezavisnosti, ali i želju navijača da na slobodan dan mogu kupiti ulaznice, vršit će prodaju u petak od 11:00 do 15:00 sati", poručeno je sa Grbavice.

Cijene ulaznica za navijače Željezničara su sljedeće:

Jug: 5 KM
Sjever: 12 KM (za aktivne članove 10 KM)
Istok: 15 KM (za aktivne članove 12 KM)
Zapad A1: 35 KM (za aktivne članove 30 KM)

Iz Željezničara su izdali i važno upustvo za sve koji planiraju biti u nedjelju na Grabavici.

"Zbog ograničenog kapaciteta i sigurnosnih razloga svi posjetioci, uključujući i djecu, moraju imati ulaznicu. Kapije na ulazima se otvaraju u 16:00 sati i apelujemo na sve navijače da na tribine uđu što ranije."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Obustava saobraćaja će biti na snazi od 15:00 sati u ulicama Bulevar Ivice Osima i Topal Osman paše. Na južnu tribinu će se ulaziti preko zapadne tribine. Klub će uskoro objaviti detaljan pregled i plan ulaza", poručili su iz Željezničara.

S obzirom da će utakmicu prisustvovati i popularne Horde zla koje će zauzeti gostujući sektor, ulaznice za određene sektore na istočnoj i sjevernoj tribini neće biti u prodaji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.