9

Komentari (9)

plemic
enko
Ovako treba nsbih napraviti selekciju za prodaju ulaznica reprezentacije.ovako pukne istu cjenu na zapadu i moras doci tri sata prije da sjednes na sredinu tibine.svugdje gdje se ide kod drugih reprezentacija je tako pa se cak pridrzavaju i mjesta i reda gdje trebas sjesti.ovako rade da mogu prodati visak karti pustati koga hoce i stvore guzvu pa smo svjefoci da su i stepenice popunjene.
hzsg
Za gostujuce navijace - NAJVECU NAVIJACKU ARMIJU U BIH samo 1500 karata...!, Jadovi ŠTRUMFOVSKI, GODINAMA UPROPAŠTAVATE DERBI...!!!
SamoZrinjski
Vi ste samo najveće pichkice u BiH , čuj najveća armija
Bobinho1987
Vi ste prvi unistili Vjeciti derbi kad ste nam prvi put dali 1500 ulaznica na Lavoru keru
Drakula
Zna se ko ima najvecu podrsku na domacim terenima i ko je odma iza Hajduka i Zvezde. Zrinjski hem sto vise se ljudi skupi kad nekog udari auto nego kod njih na utakmici hem sto isti ti koji dodju navijaju za hajduk ili dinamo.
Taceoni
Samo da pripitam zar se Jug nije srusio ili se ruši?
zeljooo
Koliko ste im dali karti majku vam ****m i upravu
Bit ce gusto bit ce 0:2
Pa ne bi trebalo vise od 5%
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.