Saigrači iz Real Madrida

Rudiger na terenu davio Gulera, a kad su ušli u svlačionicu porukom su oduševili muslimane

Admin Čaušević

Arda Guler je čekao i dočekao. Konačno je zabio svoj prvijenac u dresu Real Madrida te će mu sigurno biti lakše u ostatku sezone. Nakon postizanja gola posebno je bilo intenzivno slavlje sa Antoniom Rudigerom.

Guler nije imao sreće tokom cijele sezone, razlog su povrede koje su značajno usporile njegov napredak u dresu Reala zbog čeka je nakon oporavka u glavnom bio na klupi.

Šansu sa klupe dobio je i protiv Celte iz Viga, ali je u završnici meča uspio postići gol i tako dobiti čestitke od svih iz Real Madrida, a jednom čovjeku je bilo posebno drago.

Nakon što je turski veznjak zatresao mrežu gostiju iz Galicije Rudiger je učinio sve da izmami osmijeh na licu svog mlađeg kolege.

U jednom trenutku njemački štoper je bio toliko agresivan da je Gulera počeo i daviti samo da se nasmije. Sve je to bilo u dobroj namjeri.

Da je između Turčina i Nijemca odličan odnos pokazali su u svlačionici kada su odlučili oduševiti muslimane širom svijeta.

Guler i Rudiger čestitali muslimanima mjesec ramazan

Kao što je poznato u nedjelju navečer je nastupio mjesec ramazan, odnosno mjesec posta u islamu, a Guler i Rudiger su čestitali muslimanima.

Inače, Guler i Rudiger su poznati kao pravi vjernici te redovno praktikuju vjeru te obavljaju islamske dužnosti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čestitati mjesec ramazan nije propustio ni Real Madrid. Što i nije iznenađenje s obzirom na veliki broj fanova iz muslimanskog svijeta. Kraljevi su to učinili putem društvenih mreža.

Što se tiče Gulera o njemu se špekulisalo o mogućem odlasku na posudbu na kraju sezone pa ostaje da se vidi da li će gol Celti šta promijeniti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.