Jude Bellingham je utakmicu protiv Celte gledao sa svojom majkom.

Mladi Englez suspendovan

Jude Bellingham nije igrao - Ko je dama koja mu je pravila društvo na tribinama?

Eldar Ganibegović

Jude Bellingham zbog suspenzije je sinoć utakmicu Real Madrida morao pratiti s tribina. Nije bio sam.

U okviru 28. kola španske Primere sinoć je Real Madrid rezultatom 4:0 bio bolji od Celte i nastavio da gazi ka tituli prvaka Španije..

Strijelci za Real su bili Vinicus u prvom, te Guaita (autogol), Domnguez (autogol) i Guler u drugom poluvremenu.

Na ovoj utakmici zbog suspenzije nije bilo Judea Bellinghama. Odnosno, nije ga bilo na terenu, a meč je posmatrao s tribina.

Društvenim mrežama kruže fotografije s utakmice. S njim u društvu je jedna naizgled prilično mlada dama, a teško je povjerovati da gospođa ima 55 godina.

Naime, engleska zvijezda je pobjedu Los Blancosa ispratila u društvu svoje majke koja se nalazi u Madridu i provodi vrijeme sa svojim sinom.

Zašto je suspendovan Jude Bellingham?

Tehnički sudijski odbor kaznio s dvije utakmice zbog riječi Gilu Manzanu na kraju okršaja Valencije i Real Madrida na Mestalli.

Tako je i sam igrač prije nekoliko dana priznao da ponekad misli da zato što je nov žele dati primjer s njim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Dobro se nosim s tim jer na kraju dana moram biti odgovoran za svoje postupke i dao sam im razlog da me suspenduju. Mislim da se klub može nagoditi s njihovom žalbom jer dvije utakmice za to je malo smiješno, ali ako budem morao preuzeti svoju odgovornost bodrit ću momčad s tribina", rekao je Bellingham.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.