Rudiger na terenu davio Gulera, a kad su ušli u svlačionicu porukom su oduševili muslimane

Saigrači iz Real Madrida

Rudiger na terenu davio Gulera, a kad su ušli u svlačionicu porukom su oduševili muslimane

Admin Čaušević

Arda Guler je čekao i dočekao. Konačno je zabio svoj prvijenac u dresu Real Madrida te će mu sigurno biti lakše u ostatku sezone. Nakon postizanja gola posebno je bilo intenzivno slavlje sa Antoniom Rudigerom.

Guler nije imao sreće tokom cijele sezone, razlog su povrede koje su značajno usporile njegov napredak u dresu Reala zbog čeka je nakon oporavka u glavnom bio na klupi.

Šansu sa klupe dobio je i protiv Celte iz Viga, ali je u završnici meča uspio postići gol i tako dobiti čestitke od svih iz Real Madrida, a jednom čovjeku je bilo posebno drago.

Nakon što je turski veznjak zatresao mrežu gostiju iz Galicije Rudiger je učinio sve da izmami osmijeh na licu svog mlađeg kolege.

U jednom trenutku njemački štoper je bio toliko agresivan da je Gulera počeo i daviti samo da se nasmije. Sve je to bilo u dobroj namjeri.

Oglasi

Da je između Turčina i Nijemca odličan odnos pokazali su u svlačionici kada su odlučili oduševiti muslimane širom svijeta.

Guler i Rudiger čestitali muslimanima mjesec ramazan

Kao što je poznato u nedjelju navečer je nastupio mjesec ramazan, odnosno mjesec posta u islamu, a Guler i Rudiger su čestitali muslimanima.

Inače, Guler i Rudiger su poznati kao pravi vjernici te redovno praktikuju vjeru te obavljaju islamske dužnosti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čestitati mjesec ramazan nije propustio ni Real Madrid. Što i nije iznenađenje s obzirom na veliki broj fanova iz muslimanskog svijeta. Kraljevi su to učinili putem društvenih mreža.

Što se tiče Gulera o njemu se špekulisalo o mogućem odlasku na posudbu na kraju sezone pa ostaje da se vidi da li će gol Celti šta promijeniti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi