Prvak Evrope pozvao Judea Bellinghama - Ohlađeni su veoma brzo
Judeu Bellinghamu ne pada napamet da ide iz Real Madrida.

Manchester City odbijen

Prvak Evrope pozvao Judea Bellinghama - Ohlađeni su veoma brzo

Eldar Ganibegović

Na ljeto je stigao u Real Madrid i već se isprofilisao u jednog od glavnih igrača tima. Teško je očekivati da bi negdje vrlo brzo mogao otići, Manchester City je pokušao, ali je brzo ohlađen.

Prema najnovijim informacijama objavljenim u inostranim medijima, prvak Evrope i Engleske je "pokucao na vrata" Judea Bellinghama.

Reprezentativac Engleske doživio je popriličnu nelagodu zbog suspenzije koju je zaradio nakon utakmice s Valencijom.

To je Manchester City pokušao da iskoristi i da proda da ga dovede u svoje redove, ali od toga neće biti ništa.

Tehnički sudijski odbor kaznio s dvije utakmice zbog riječi Gilu Manzanu na kraju okršaja Valencije i Real Madrida na Mestalli.

Tako je i sam igrač prije nekoliko dana priznao da ponekad misli da zato što je nov žele dati primjer s njim.

Oglasi

"Dobro se nosim s tim jer na kraju dana moram biti odgovoran za svoje postupke i dao sam im razlog da me suspenduju. Mislim da se klub može nagoditi s njihovom žalbom jer dvije utakmice za to je malo smiješno, ali ako budem morao preuzeti svoju odgovornost bodrit ću momčad s tribina", rekao je Bellingham.

Manchester City je tako počeo sanjati o njegovom dolasku na Etihad i potpisu ovog ljeta. Poručili su mu da mu se takve situacije ne bi dešavale u Engleskoj.

Međutim, nema transfera - igraču je vrlo lijepo Madridu i ne pada mu na pamet ideja o pormjeni sredine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Stoga Manchester City već može da preusmjeri svoju pažnju ka dovođenju nekih drugih igrača. Jude Bellingham to, barem ovog ljeta, neće biti.

Inače, Jude Bellingham je na 31 nastupu postigao 20 golova i dodao devet asistencija za Real Madrid u svim takmičenjima što je impresivna statistika.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676235346
Ne samo ovog ljeta nego naredni 10 nije lud da ide u plasticni klub
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi