Zanimljiv transfer

Zrinjski ozvaničio dolazak bivšeg reprezentativca Sjeverne Makedonije

Esmer Oštraković

Fudbaleri Zrinjskog za vikend koji je pred nama igraju derbi sa Borcem kada bi možda moglo biti i riješeno pitanje prvaka BiH za ovu sezonu.

Već je razlika između Borca i Zrinjskog velika, ali naravno jasno je da će se Zrinjski boriti do kraja.

Osim toga Zrinjski je u igri u Kupu BiH da odbrani titulu i sigurno je da će dati sve od sebe da to urade.

Naravno prvo moraju proći polufinale, a tamo ih čeka dvomeč sa Slogom iz Doboja.

Dok se čeka utakmica protiv Borca iz Zrinsjkog su ozvaničili zanimljiv transfer.

Besart Abdurahimi novi je igrač HŠK Zrinjski, a suradnja između osmerostrukog prvaka i 33-godišnjeg krilnog napadača je dogovorena do 31. svibnja 2025. godine.

Rođeni Zagrepčanin i bivši A reprezentativac Sjeverne Makedonije u Mostar stiže nakon angažmana na Cipru (Pafos, Apollon).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Profesionalnu karijeru je počeo u 1. HNL u dresu NK Zagreb, a igrao je još u Izraelu (Hapoel TA), Belgiji (Lokeren), Kazahstanu (Astana), Japanu (Cerezo Osaka), Makedoniji (Shkendija, Partizani), Rumunjskoj (Hermannstadt) i Sloveniji (Bravo).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.