Znali su i proslaviti trijumf sa svojim fudbalerima

Horde zla i na Tušnju skandirale protiv Saveza

Haris Zilić

FK Sarajevo je u 24. kolu WWin lige odigrao sjajan meč i na Tušnju deklasirao FK Tuzla City rezultatom 5:1 u utakmici u kojoj su dominirali od samog starta meča.

Utakmicu sezone odigrao je Hamza Čataković koji je postigao hat-trick, a u strijelce su se upisivali još Anđušić i Mehmedović.

U ovoj utakmici Bordo tim je imao i podršku svojih navijača, grupa popularnih Hordi zla došla je na Tušanj da pruži podršku svojim fudbalerima.

Ni u ovoj utakmici navijači Sarajeva nisu štedili NFSBiH i skandirali su protiv Saveza.

Ponovo su najvatreniji navijači tima sa Koševa pokazali šta misle o trenutnom radu NFSBiH i njihovim čelnicima.

Bordo tim je dobro reagovao nakon kazne i oduzimanja tri boda što će sigurno porpraviti i raspolženje u FK Sarajevo, ali i igračima dodatno značiti na samopouzdanju.

Odigrali su fenomenalan meč na Tušnju i njhovi navijači itekako mogu biti zadovoljni. U narednom kolu na Koševu su domaćini ekipi Igmana iz Konjica.

Po završetku utakmice fudbaleri i navijači Sarajeva su znali proslaviti današnju "petardu" na Tušnju.

Sa druge strane Tuzla City očekuje žestok borba za opstanak do kraja prvenstva, a današnji meč će pokušati što prije zaboraviti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Tuzlaci gostuju ekipi Posušja i tu će morat tražiti pozitivan rezultat jer ovo danas je bila četvrta od posljednjih pet mečeva u kojima FK Tuzla City nije trijumfovao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.