FOTO: Čitatelj

Nema ni najmanjeg problema pred derbi

Jake policijske snage na ulicama Mostara

Haris Zilić

U Mostaru se danas od 16 sati igra gradski derbi između Zrinjskog i Veleža na stadionu pod Bijelim brijegom u okviru 26. kola WWin lige.

Na mostarskim ulicama je trenutno sve mirno pred derbi, stiglo je i pojačanje iz Sarajeva u vidu pripadnika Mupa KS.

Na današnjoj utakmici zbog sigurnosnih razloga neće biti navijača Veleža.

Navijači Zrinjskog su lagano krenuli prema stadionu, kao i publika koja će pratiti današnju utakmicu.

Na ulicama grada na Neretvi trenutno je sve mirno i protiče bez i najmanjeg problema.

Zrinjski ako želi da ostane u kavkoj takvoj utrci sa Borcem za titulu prvaka mora danas pobijediti, a sa druge strane Velež se bori za evropska takmičenja tako da bi svaki pozitivan rezultat bio još jedan korak više prema tom cilju.

Vjerujemo da ćemo danas u Mostaru gledati još jedan sjajan fudbalski meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica u Mostaru počinje u 16 sati, a sudit će najbolji bh. arbitar Irfan Peljto iz Sarajeva kojem će pomagati Senad Ibiršimbegović iz Travnika i Moamer Čaušević iz Sarajeva, dok je četvrti arbitar Frano Jelić iz Širokog Brijega.

Mostarski derbi će biti i druga utakmica današnjeg programa 26. kola WWin lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.