Kolumbijska pjevačica

Shakira je gledala El Clasico, ali razlog nema veze s fudbalom - Sve je priznala

Eldar Ganibegović

Kolumbijska pjevačica, Shakira, pratila je posljednji El Clasico. No razlozi nisu nimalo fudbalski. Sve je i sama priznala. 

Prije dvije noći smo u okviru 32. kola španske Primere gledali El Clasico. Real Madrid je slavio rezultatom 3:2 i došao nadomak titule prvaka Španije.

Barcelona je dva puta vodila na ovoj utakmici, vidjeli smo i onaj sporan momenat kada je poništen gol Yamala, a onda je Bellingham u nadoknadi postigao gol i donio sva tri boda Real Madridu.

Real Madrid je sada prvi s 81 bodom. Ima 11 više od Barcelone šest kola prije kraja i gotovo sa sigurnošću Kraljeve možemo proglasiti novim prvacima Španije.

Utakmicu koja je gotovo sigurno riješila pitanje prvaka Španije za ovu sezonu pratila je i kolumbijska pjevačka zvijezda, Shakira.

No, ona El Clasico nije pratila baš iz fudbalskih razloga. Bivša supruga Gerarda Piquea u svemu je imala veliki interes, odnosno platila je reklamu u toku ove utakmice.

Ona je svojim pratioicama na društvenim mrežama otkrila da je utakmicu pratila na TV-u iz razloga što se pojavljivala reklama za njen novi album "Las mujeres ya no lloran" ili u slobodnom prijevodu "Žene više ne plaču".

Podsjetimo, ona se u žiži sportskih medija nalazi već duže od jedne decenije. Bila je 12 godina u vezi s Gerardom Piqueom, a njih dvoje zajedno imaju i dvoje djece.

Pratili smo i onu sagu kada je njihova veza pukla zbog nevjere legendarnog španskog fudbalera, no i nakon toga Shakira je itekako praćena od strane zaljubljenika u fudbal.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se El Clasica tiče, bio je to posljednji ove sezone. Real Madrid je Barcelonu savladao i u finalu španskog Superkupa, a imat će priliku još da osvoji i Ligu prvaka, dok će za Barcelonu ova sezona biti sušna kada su trofeji u pitanju. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.