Shakira uplovila u vezu sa 16 godina mlađim, fanovi smatraju da je samo želi iskoristiti

Pique je zaboravljen?

Shakira uplovila u vezu sa 16 godina mlađim, fanovi smatraju da je samo želi iskoristiti

Edmir Škorić

Prošlo je skoro dvije godine od "prekida decenije", ali mediji ne prestaju da prate ljubavni život Gerarda Piquea i Shakire. Kolumijska pjevačica često govori o bivšem igraču Barcelone kojeg je okrivila za raspad porodice, a ispostavilo se da ni sama ne želi više biti sama. Prema pisanju španskih medija, pjevačica se spojila sa 16 godina mlađim tipom.

Odjeknulo je 2022. godine o razvodu Shakire i Piquea, a sve detalje oko istoga pratilo je milione korisnika interneta iz dan u dan. Oboje uostalom imaju ogromnu bazu fanova, koji su im u teškim vremenima davali podršku i koji nestrpljivo čekaju svaku novu informaciju.

Kolumbijka je teško podnijela Piqueovu nevjeru sa mladom studenticom Clarom Chia Marti, koju je u jednoj od pjesama usporedila sa manje prestižnom markom satova Casio. Pique je pak bivšoj supruzi odgovorio na jednako kreativan način.

"Tu i tamo sam bila radila muziku, ali bilo mi je jako teško dati sve od sebe. Nisam imala vremena zbog muža. Sada ga više nemam. Da, muž me vukao. Sada sam slobodna. Sada stvarno mogu raditi", rekla je Shakira u jednom od svojih nedavnih intervjua.

Oglasi

Unatoč tome, 47-godišnjakinja ne namjerava nastaviti živjeti samački život. Prema informacijama španske "Marce", Kolumbijka je počela izlaziti s Lucienom Laviscountom.

On je britanski glumac koji je najpoznatiji po svojoj ulozi u Netflixovoj seriji pod nazivom "Emily u Parizu". Laviscount ima 31 godinu. Par se upoznao na snimanju muzičkog spota za pjesmu "Punteria", koja se nalazi na Shakirinom novom albumu pod nazivom "Las Mujeres Ya No Lloran".

U radnji spota, Kolumbijka i britanski glumac imaju intimnu vezu. Navodno će se sada to prenijeti u stvarnost. Istovremeno, "Marca" ističe da Shakirini prijatelji ne gledaju blagonaklono na njenu vezu. Vjeruju da Lucien Laviscount, koji je od nje mlađi 16 godina, želi iskoristiti svoju vezu s Kolumbijkom kako bi stekao još veću popularnost.

Prethodno su mediji izvijestili da je kolumijska pop diva upoznala druge zvijezde, poput Lewisa Hamiltona ili Toma Cruisea. Za neke od njih se smatralo da su joj novi partneri, ali radilo se ipak samo o prijateljskim susretima.

Top Komentari

user1689030417
Debilska redakcija , sa debilskim objavama koje nemaju veze sa sportom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi