Jude Bellingham Usainu Boltu otkrio ime velikog pojačanja koje stiže u Real: "Da, mislim da dolazi"

Englez i Jamajčanin se družili

Jude Bellingham Usainu Boltu otkrio ime velikog pojačanja koje stiže u Real: "Da, mislim da dolazi"

Edmir Škorić

Sapunica Kyliana Mbappea i dalje je tema razgovora u svijetu fudbala, unatoč tome što svi pretpostavljaju da će ovog ljeta stići u Real Madrid.

Jučer je veznjak Real Madrida Jude Bellingham prisustvovao dodjeli Laureus Sports Awards i na kraju primio nagradu "Newcomer". Englez je bio jedan od sportista koji je privukao najviše pozornosti, nakon što je prethodno bio protagonist El Clasica i jedan od junaka u pobjedi Reala nad Barcelonom (3:2).

Bellingham je bio okružen mnogim sportskim zvijezdama poput Usaina Bolta ili Novaka Đokovića, a imao je priliku da razgovara sa najbržim čovjekom na planeti, koji mu je, interesantno, zahvalio na tome što je izbacio Manchester City u Ligi prvaka. Razlog je jasan, Bolt je navijač Uniteda.

Pričali su i o Kylianu jer atletska legenda nije odoljela da ne pita zvijezdu Reala. "Klub nam nije rekao ništa službeno, ali mislim da dolazi..." priznao je Jude Bellingham Jamajčaninu.

Real Madrid sljedeće će sezone imati zavidnu ekipu. S toliko zvijezda, oni će biti favoriti za osvajanje svih mogućih naslova. Naravno, morat će raditi timski, kao što rade i sada.

Oglasi

Klub vjeruje da dolazak Kyliana Mbappea neće nimalo promijeniti ekosustav svlačionice. Trenutno je suživot između Jude Bellinghama, Viníciusa Juniora, Rodryga Goesa i ostalih igrača savršen.

Real je pobjedm nad Barcom riješio pitanje prvaka u Španiji, a očekuju ga mečevi u polufinalu Lige prvaka protiv Bayerna. Bez dileme bi ovo mogla biti još jedna savršena sezona za Los Blancose.

Luka Modrić je jedan od onih koji će vjerovatno otići na ljeto, s obzirom da ima 38 godina i da je sve manje igrao, to se čini očekivanom i logičnom odlukom, dok je odlazak najavio i kapiten Nacho Fernandez.

Zanimljivo će biti vidjeti šta će na kraju biti sa golmanom Andrejem Luninom. Ukrajinac brani sjajno i ima ugovor do ljeta 2025. godine, a navodno ga prate Bayern, PSG i Manchester United.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Golman je, navode mediji u Španiji, odlučan ostati jedino ako mu Florentino Perez obeća da će biti prvi golman i naredne sezone, unatoč tome što se vraća Thibaut Courtois.

Čini se da su sve to slatke muke za navijače Reala, ali kako god, Madriđani će naredne sezone imati zaista paklen tim, a u budućnosti se spremaju još neke velike akvizicije, pa se naziru novi Galaktikosi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi