Manijaci uputili jasnu poruku

Nekadašnji trener Plavih

Amar Osim dobio žestoku poruku s tribina Grbavice

Midhat Šljivak

Legendarni trener Amar Osim dobio je danas brutalnu poruku navijača FK Željezničar. Oni ga više ne žele u klubu.

Ime Amar Osim vezano je za najveće uspjehe FK Željezničar. Legendarni trener je s Plavima osvojio ogroman broj trofeja, no bez obzira na to navijači ga više ne žele u klubu.

Tokom utakmice s Borcem na južnoj tribini istaknuta je parola upućena Osimu na kojoj je pisalo.

"Osim Amare hvalati za sve trofeje! Ali u klubu za tebe više nikad nema fotelje", poruka je koju su Osimu uputili s južne tribine stadiona Grbavica na meču s Borcem.

Željezničar je protiv novog prvaka Borca odlično ušao u meč. Plavi su rasploženi za igru i vode od 19. minute pogotkom Aleksandra Boljevića.

U 30. minuti Željo je poveo s 2:0. Mrežu gostiju ponovo je pogodio Boljević.

Grbavica je ponovo ispunjena i danas usprkos jakom nevremenu. Navijači Plavih još su jednom pokazali koliko vole Želju.

Vatreni navijači Plavih poslali jasnu poruku nekadašnjem treneru (Foto: SportSport)

Ovako je izgledala poruka upućena Amaru Osimu.

Treba svakako napomenuti da meč na Grbavici posmatra i novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez sa svojim pomoćnicima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Barbarez će u narednim danima okupiti nacionalni tim pred zaista jake provjere protiv Engleske i Italije, a definitivno na Grbavici ima dosta toga vidjeti jer se igra jako dobar fudbal, posebno od strane domaćeg kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.