33

Komentari (33)

user1574859714
Debili i sramno prozivanje covjeka koji je jedini pored Hazije donio titule Zelji,koji je jedini uzeo toliko trofeja,jedini koji nas je doveo na prag grupne faze LP itd A koliko je trenera prošlo kroz Zelju i šta su uradili? Gdje su nam titule? Jel navijaci sa juga? Kakav je klub sad a kakav je bio za vrijeme Amara? Nikad gori sad.Nikad. Sram vas bilo nek vam valjaju ovi sad i oni prije njih Amar je mangup.Ne boji se.Da hoce sve bi rastjerao i vratio se.
Sema99
Brzo sve zaboravljamo tužno Isto taj JUG je skandirao kada nam donosio pobjede al kao sto sam rekao sve zaboravljamo
user1675926959
Sve dok je ovakvog juga Željo bi mogao biti liga druga !!!!AMAR AMAR OSIM OSIM !!!!!No Osim no Patty !!!!!!Futavci smrdljivi potkupljeni !!!!
mido1921
Kao navijač Želje koji nije propustio utakmicu preko trideset godina, imam poruku za narkomane sa juga. Popušite Misimoviću, možda vam da još koju hiljadu.
grom
Tužno kad balavurdiju koja je pisala u pelene 2000 tih odjednom izašla iz pelena 2024 ,počela da postavlja ovakve transparente , kad narkomani preuzmu tribinu..prije 20 godina bi bili nabijeni nogom i tarabom za ulazak na jug
Simpatizer.Zeljeznicara
Tri puta vodio klub, tri puta grcali u dugovima zbog njega, tri puta skoro bankrotirali. Je li potrebno ista vise objasnjavati?
zgembo.popuslic
Covjek samo trazio normalne uslove za rad. Normalne hotele za pripreme i karantin pred bitne utakmice, redovne plate za igrace itd itd. To je valjda normalno ako hoces da budes medju najboljim klubovima. Nije lako i ne moze svako vodit ovako veliki klub. Al posto je uprava nesposobna da nabavi pare pa se zaduzivala i nije mogla da vrati dugove, to je druga strana price. Sad su nam pripreme u Konjicu gdje molimo Badzaka da nam da djaba spavanje i usput koju utakmicu da odigramo sa nekim nizeligasima. Zato smo se i borili za opstanak. Ako hoces da budes veliki klub onda moras postavljati visoke standarde u svakom smislu a ne samo na rijecima pricati da si veliki i gledati gdje ce ti neko udijeliti kakvih para ili nesto dati za djabe
user1574859714
Zasto ti nisi posudio pare klubu? Nigdje vam veze prica. A sta su ovi uradili za klub? Jel nesto bolji? Nikad gori nije bio.
vozdra
Šta su to ovi što pišu protiv Amara dali Želji?Misle da za 20KM mogu upravljati.Neka makar jednu godinu cijele plate daju upravi na raspolaganje i nek onda iznose transparente. Kad bi svi dali po 10.000 KM Željo nebi imao nikakvu krizu. Izvolite pokažite se!!!
zgembo.popuslic
U talu su sa upravom i sta drugo ocekivati od njih. Cijelu sezonu se ponasaju ko da je sve normalno i jedni i drugi
user1716068620
Sramota..sta uradise covjeku koji je simbol Zelje,ovako samo jos FKS radi svojim legendama al evo i Zeljo je krenuo cak i gore,sramno nije on ovo zasluzio
Mirsad1705
Amar Osim je ostao upisan u istoriji Željezničara, sviđalo se to kome ili ne. Samo neko ko je zloban i/ili nema pojma o fudbalu može reći da je on kupovao titule. Pogledajte samo klubove u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, otprilike polovina igrača je igrala u Želji, a to nije djelo nikoga od onih "letećih" trenera, već Osima, Đurbuzovića i drugih vjernih klubu. Zašto nekome smeta što Osim traži novac koji mu duguju? Isplatili su Željini predsjednici dobre pare ublehašima koji su klub umalo odveli u niži rang, zašto ne platiti pošteno i trenera koji je donio titule i pehare? Na kraju, neće tamo nekakvi anonimusi postavljati niti smjenjivati trenere, već uprava kluba.
rabodimis
E cuj samo neko ko je zloban il ko nema pojma o fudbalu moze nesto rec.. XD Pravi morzov mitoman.. Sve kradje koje danas gledamo vuku korijen iz morzovih stimaljki.. realno.. Bilo je svakakvih trenera u PL al jedino su njega "zlobnici i ne poznavatelji fudbala" flasama u glavu docekivali.. Slucajno ? XD Osim sto je s*pcina, lopov, on je direktni krivac za srozavanje gradskog derbija i ovog haosa u FS KS koji gledamo.. Na kraju svega i zelju je opljackao i srozao.. Od dugova iz njegovih mandata zeljo ne moze da se oporavi.. Imao je potencijal da bude BH-a legenda al on je izabrao da bude obicni klosar.. To je istina o morzu.. Bahato i bezobrazno sam sebi zivot us*ao..
Mirsad1705
Ovaj komentar, ako se tako može nazvati, je upravo potvrdio sve što sam ranije rekao. Nijedne činjenice da potvrdi navode, samo šuplja priča ovaj ovakav, onaj onakav ali ne zato što je to istina, već zato što ga ja ne volim i zato što je to Željin trener... Dajmo budimo realni, pošteni i recimo istinu ili zadržimo svoje nakaradne komentare za sebe. Ja jesam navijač Želje, ali ni u jednom svom komentaru nisam nikada napadao nikoga u drugim klubovima, ponajmanje u Sarajevu, zato što mi neko nije po volji. Iskreno gledajući Sarajevo su prodali nekakvim mešetarima, pa je to sada privatni klub, igra utakmice na gradskom stadionu... imalo bi se šta pričati o Sarajevu - ali zašto tražiti mahane, zašto ne reći nešto lijepo kada je to istina, a fudbal se ne igra radi nakaradnih komentara, već za užitak gledalaca, ili to nije fudbal.
zgembo.popuslic
Sta ocekivati od navijaca koji su u talu sa sadasnjom upravom, mislim na pojedince s juga koji se zovu vodjama. Sve je to njihov medjusobni dogovor. Nikad gora sezona za Zelju a oni se ponasali ko da je sve normalno. Jos na kraju pozivaju da dodju navijaci i da napune Grbavicu, valjda da proslavimo ovaj uspjeh sto smo ostali u ligi. Eto na sta je Zeljo spao, da se slavi opstanak.
user1574859714
To samo prenosiš zlobne pitarske price koji Amara mrze iz dna duše,jer im nikad nije dao pardona. Poznata je njegova njima kad je rekao "kraj price". Uvijek i proziva sa pravom. Ako nisi pitar onda si pao pod uticaj njihovih lazi.
Delegat
Kada je donosio pare dobar bio i kada trazi da mu vrate on ne valja misle drzava ce uvijek davati sami sebe lazu
user1676370670
Sad mogu mirno umrijeti..Konacno javno da je neko prozvao vijecitog grobara zelje..zaduzio unazadio titule kupio..Kad je takav strucnjak nece ga niko...Samo e pitam zasto je ovoliko dugo trebalo da se javno kaze...A ovi sa pozitivnim komentarima o ovo smecu od covjeka,ocigledno pojma nemaju i ne znaju pravu istinu..samo vide trofeje koje je kupio..
velez mo
Moj Amare sta si docekao,ovako ispracaju najtrofejnijeg trenera hahahahahaha.Ma nema to ni obraza ni karaktera,za sve je Amar kriv
AntraX
Agger_44
Bez Amara Osima klub bio bio na rangu "Olimpika" pa Ugašen!
BHNACIONALISTA
ubnt
Manijaci me oprastaju kamatarima pa kako god da se zovu.
Hanibal
Osim bi mogao biti kandidat za trenera Sarajeva. Zasto ne? Ako se ne postigne dogovor sa Varesanovicem, moglo bi se njemu dati povjerenje da vodi klub. On ima veliko iskustvo u PL BiH.
Ende
Sta bulaznis budaletino, kakav varesanovic i kakav amar ccc
Cuj varesanovic o Boze hahahahaha
bananko
E moj Misimovicu sto si spao na niske grane
Bit ce gusto bit ce 0:2
Naravno placen transparent od Senada Misimovica
user1676648256
Ma neki papak Hodza navijača uzeo 100 ojera da bi nesto napisao za Amare kakav god da je pošteniji je od ostalih
zgembo.popuslic
Nedo Bog prozvati sadasnju upravu u sezoni kad se klub bori za opstanak a oni dovodili neke arape i akrape za trenere, o igracima necu jer je poduzi spisak promasaja
vozdra
Evo uspjeli su napraviti raskol i među navijačima ,na žalost. Ima nas koji navijmo za Želju puno više godina nego što mnogi imaju koji pišu onakve transparente.Željo se živi,Željo se voli dok neki iz mase gledaju svoj džep a drugima kače zvona. Sramota !!!!
Bit ce gusto bit ce 0:2
Jedno je sigurno.Kako je iu klub ustao despot iz sjene Željo se s trofejom nije sast'o. Drzi većinu u Skupštini i kroji sve kako njemu pase.Rastjer'o je sve potencijalne investitore te ceka da Kanton vrati dugove pa da zvanicnog uvuce svoju odvratnu njusku.I trenutni uslovi za Strateškog partnera su postavljeni da otjeraju a ne da privuku eventualne ljude sa parama.
zgembo.popuslic
Postave uslove da nijedan normalan biznismen nece to da prihvati jer hoce da neko daje pare a oni da se pitaju i da trose. Samo mazu oci navijacima sa ovim raspisivanjem konkursa. A i jug kupljen pa suti sto godinama nema strateskog partnera ili bar generalnog sponzora, ni to nisu u stanju da nadju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti