Sarajevo Beer Festival 2013

Euforija se nastavlja… Rise Up Your Hands !!!

Sponzorski tekst
Teme:

Zabavljaj se dok možeš, možeš dok živiš - živiš dok se zabavljaš.Piti ili ne piti pitanje je sad!? Shaekspereovska mudrost pretočena u kriglu Murphyjevog zakona! Sudeći po mnogima, grčki filozof Empedoklo nije bio u pravu kada je tvrdio da je svijet gradjen od samo četri elementa: vatre, zraka, zemlje i vode, no izumitelj pive, prema legendi Oziris, bog plodnosti, zemlje i vegetacije doista dokazuje da su za najpopularnije piće današnjice zaista dovoljna samo četiri elementa: voda, ječam, hmelj i kvasac.  

 

Drugi po redu Sarajevo Beer Festival, koji je ujedno i oda dobroj zabavi, održat će se u periodu od 14. do 16. juna 2013 godine. 

 

http://www.facebook.com/SarajevoBeerFestival?fref=ts

 

Pivska klaustrofobija (strah od zatvorenih prostora; krenuo si u kafanu, al’ te je strah da je zatvorena), neće biti prisutna na ovom Festivalu, obzirom da traje puna tri dana i da se odvija na otvorenom ambijentu stadiona brzog klizanja olimpijske dvorane ‘’Zetra’’. 

 

Veći ambijent, pivarska i gastronomska ponuda, te obogaćeni muzički program daju organizatorima razlog da na ovogodišnjem SBF-u očekuju preko deset hiljada posjetilaca, što je skoro duplo više od šest hiljada gostiju koji su prošle godine prisustvovali ovoj jedinstvenoj manifestaciji. 

 

Ulaznice će biti dostupne po povoljnim cijenama, u jednodnevnim, dvodnevnim i trodnevnim paketima. 

Tokom festivalskih dana, pored večernjeg programa s rock’n’roll bandovima, najavljene su mnogobrojne pivske takmičarske igre. Dobar provod će i ove godine osigurati vrhunski muzički izvođači, a publika će odmah pogoditi o kome se radi iz nastavka teksta: ‘’Rise Up Your Hand’’ i spremi se za ples, znaš da ‘’Nije sve tako sivo’’, pa natoči hladno pivo. ‘’Sve sam jači’’ kad pozitivna atmosfera zrači, Beer Fest je ‘’Mjesto za mene’’ i tu mi dobro krene. Istina je živa da postoji ‘’Perspektiva’’, a ako ti se sviđa zabava ova – baci i ti ‘’Pet lajkova’’.

 

Pivopijska zabava za pjenu, njenu braću i sve ljubitelje dobrog pića će u svojoj ponudi imati prejedanje kobasicama, kvalitetnu muziku, te hektolitre ovog 'eliksira zivota', koji je često i sama metafora za ovo  piće.  Budući da se učesnici ovog festivala ubrajaju u sam vrh pivarske industrije, posjetitelji mogu očekivati i vrijedne nagrade podržane od strane sponzora, jer: ''Jedan je život, jednom se živi, zato uživaj na Beer Festivalu i u dobroj pivi!''. 

 

‘’Ne pij dok voziš!’’, već nastavi provod na after partijima koji će biti organizovani u sklopu trodnevnog festivalskog programa.

‘’Ne pij dok voziš! ’’ – luduj na partiju, ne u saobraćaju!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.