Počinje Liga Kantona Sarajevo za mlađe kategorije

Adnan Beganović

Ove nedjelje utakmicama 1. kola počinje Liga Kantona Sarajevo za mlađe kategorije.

Organizator je Rukometni Savez Kantona Sarajevo i učesće u ovoj Ligi su potvrdile sve ekipe sa područja Kantona Sarajevo, te ekipa Slavije iz Istočnog Sarajeva i RK Radnički Goražde.

"Takmičarske selekcije su 1996., 1998. i 2000. godišta. Osim dječaka bit ce organizovana i Liga za djevojčice. Cilj nam je da u Kantonu Sarajevo omasovimo rukomet i da Kanton Sarajevo i mladi igrači i igračlice sa ovog područja budu baza za mlađe reprezentativne selekcije. Sve informacije o Ligi Kantona Sarajevo možete dobiti putem zvaničnog Facebook profila Rukometni Savez Kantona Sarajevo ili na stranici www.ruksavezks.wix.com. Svim ekipama učesnicama želimo sreću u nastupima u Ligi sa željom da pobijedi prije svega rukomet", rekao je Anis Duraković, Komesar Takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.