"Ne može ga niko zamijeniti"

Enrique: Messiju ne možete pronaći zamjenu

Edmir Škorić

Trener Barcelone Luis Enrique nema dileme - za Lionela Messija se ne može pronaći zamjena!

Messi je povrijedio ligamente lijevog koljena u meču protiv Las Palmasa i, kao što vjerovatno već znate, pauzirat će dva mjeseca. Enrique kaže da za Argentinca nema zamjene.

"Jednostavno je nezamjenljiv. Ipak, morat ćemo s našom idejom igre da nastavimo i bez njega. Bit će nam to veliki izazov", rekao je Enrique.

"Leo je u nedjelju došao na kontrolu u odličnom raspoloženju i dobro je izgledao. Vrijeme je na njegovoj strani", istakao je Enrique, koji vjeruje da će se Argentinac vratiti prije predviđenog roka za odsustvo.

Prema predviđanjima, on će se vratiti 21. novembra kada Katalonci  gostuju Real Madridu u velikom El Clasicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.