Modri bogatiji za još jednog reprezentativca

Dinamo čestitao Hodžiću na prvom pozivu u reprezentaciju BiH

Armin Hodžić je zasluženo dobio poziv Mehmeda Baždarevića za predstojeće utakmice koje će odigrati reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Zmajevi će 10. oktobra u Zenici odmjeriti snage sa Velsom, a tri dana kasnije je na rasporedu duel sa Kiprom u Nikoziji. Ove dvije utakmice će biti veoma važne za naš tim, koji će u finišu kvalifikacija pokušati stići do baraža.

Hodžiću je na prvom pozivu u A reprezentaciju Bosne i Hercegovine putem svoje službene Facebook prezentacije čestitao i njegov klub Dinamo Zagreb.

"Naša momčad je bogatija za još jednog A reprezentativca- naš Armin Hodžić koji trenutno dijeli prvo mjesto najboljih strijelaca MAXtv Prve lige dobio je prvi poziv za BiH Reprezentacija za utakmice protiv Walesa i Cipra! Sretno Armine!"

Armin Hodžić igra sezonu iz snova u dresu zagrebačkih Modrih. Osim što sa svojim klubom zauzima očekivano prvo mjesto, naš fudbaler je i prvi strijelac HNL-a sa osam postignutih pogodaka.

 [REPREZENTACIJA] Naša momčad je bogatija za još jednog A reprezentativca- naš Armin Hodžić koji trenutno dijeli prvo...

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.