Zec uskoro u dresu Dinama

Hrvatski prvak se pojačava

Zec uskoro u dresu Dinama

Jedan od najvećih talenata u Hrvatskoj nogometnoj ligi, Ermin Zec iz Šibenika, inače reprezentativac BiH, u narednoj sezoni trebao bi nositi dres Dinama.

Naime, nakon što su u Maksimiru završili posao oko dvostruke krune, sve snage usmjerili su u rješavanje kadrovske križaljke za sezonu 2009/10. Detalji oko transfera su navodno već dogovoreni i čeka se kraj prvenstva kako bi transfer ugledao svjetlo dana.

Iako je trener Krunoslav Jurčić negirao konkretne razgovore, sasvim izvjesno je da u Dinamu rade punom parom.

U rubrici odlasci najčešće se spominju prezimena Vrdoljak, Hrgović, Tomić i Etto, dok je neizvjestan status Marija Mandžukića, najboljeg igrača.

Društvu Sammiru i Moralesu u sredini trebao bi praviti Luis Eder, igrač Atletico Mineira, koji je sa Sammirom igrao u mladoj reprezentaciji Brazila.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.