Belgijanac razočarao protiv PSG-a

Navijači ljuti na Hazarda: Bio je najgori na terenu

Endin Čaušević

Ekipa Chelseaja sinoć je poražena u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a (2:1).

Iako se Chelsea dobro držao u sinoćnjoj utakmici domaća ekipa u finišu utakmice stigla je do važne pobjede pred revanš utakmicu u Londonu. Navijači Plavaca bili su razočarani igrom Edena Hazarda koji je proglašen za najlošijeg igrača ove utakmice.

Hazard je prije nekoliko dana izjavio da bi bilo teško odbiti ponudu PSG-a, ali na način na koji je sinoć odigrao utakmicu čini se da francuskoj ekipi neće biti teško da odustanu od Belgijanca.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Belgijac je iz igre izašao u 70. minuti, a umjesto njega na terenu je bio Oscar. Navijači Chelseaja nakon utakmice obrušili su se na društvenim mrežama na Hazarda koji ove sezone nikako da pronađe pravu formu.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.