Trener Chelsea nakon PSG-a

Hiddink: Neću se žaliti, ali nismo bili dovoljno ubojiti

Fudbaleri Chelseaja su sinoć na Parku prinčeva poraženi u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. 

Bolji od izabranika Guusa Hiddinka bio je Paris Saint-Germain koji je slavio rezultatom 2:1, ali odluka o putniku u četvrtfinale past će u Londonu 9. marta. 

"Nismo bili dovoljno ubojiti kada je to trebalo, ali možemo biti zadovoljni. Neću se žaliti zbog povreda igrača jer oni koji su dobili priliku protiv Paris Saint-Germaina su odradili dobar posao", izjavio je trener Guus Hiddink. 

Svoj komentar nakon utakmice je dao i Branislav Ivanović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Na kraju smo izgubili koncentraciju i previše smo se otvorili. Oni imaju top napadače koji su znali iskoristiti priliku. Morali smo biti malo oprezniji, ti mali detalji su odlučili utakmicu", istakao je srbijanski reprezentativac. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.