Navijači ljuti na Hazarda: Bio je najgori na terenu

Belgijanac razočarao protiv PSG-a

Navijači ljuti na Hazarda: Bio je najgori na terenu

Endin Čaušević

Ekipa Chelseaja sinoć je poražena u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a (2:1).

Iako se Chelsea dobro držao u sinoćnjoj utakmici domaća ekipa u finišu utakmice stigla je do važne pobjede pred revanš utakmicu u Londonu. Navijači Plavaca bili su razočarani igrom Edena Hazarda koji je proglašen za najlošijeg igrača ove utakmice.

Hazard je prije nekoliko dana izjavio da bi bilo teško odbiti ponudu PSG-a, ali na način na koji je sinoć odigrao utakmicu čini se da francuskoj ekipi neće biti teško da odustanu od Belgijanca.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Belgijac je iz igre izašao u 70. minuti, a umjesto njega na terenu je bio Oscar. Navijači Chelseaja nakon utakmice obrušili su se na društvenim mrežama na Hazarda koji ove sezone nikako da pronađe pravu formu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi