Tvrdi Mundo Deportivo

Primera zove: Mahrez pravi transfer karijere?

Riyad Mahrez svojim ovosezonskim nastupima u Leicester Cityju privukao je pažnju najvećih evropskih klubova. 

Fenomenalni alžirski reprezentativac je ove sezone jedan od najboljih u timu Claudija Ranierija i popprilično je izvjesno da neće još dugo ostati na King Poweru, a kao naredna stanica u njegovoj karijeri spominje se Real Madrid. 

Ugledni Mundo Deportivo je danas objavio informaciju da je "kraljevski klub" u posljednjih nekoliko mjeseci imao svog predstavnika na utakmicama Leicester Cityja koji su pratili 25-godišnjeg veznjaka Riyada Mahreza. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vidjet ćemo kako će se priča razviti dalje, ali šanse da Mahrez ostane među Lisicama su minimalne. Ovo ljeto će se vjerovatno dogoditi najveći transfer u njegovoj karijeri kojim će Leicester City zaraditi desetine miliona eura i nakon toga krenuti u izgradnju nove momčadi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.