Mahrez na ljeto seli u Španiju?

Barcelona želi fudbalera Leicestera

Mahrez na ljeto seli u Španiju?

Endin Čaušević

Fudbaleri Leicestera ove sezone su velika senzacija u engleskom i evropskom fudbalu.

Lisice ove sezone igraju fenomenalno i trenutno su lideri na tabeli engleskog Premiershipa. Zvijezde ove ekipe Jamie Vardy i Riyad Mahrez na meti su velikih evropskih klubova i teško će odoljeti ponudama i ostati u Leicesteru.

Prema pisanju engleskog Mirora, aktuelni prvak Evrope ekipa Barcelone zainteresovana je da na kraju sezone u svoje redove dovede fudbalera Leicestera Mahreza.

Mahrez je ove sezone, uz Vardyja, najbolji fudbaler Leicestera, a svojim sjajnim partijama privukao je pažnju nekoliko evropskih klubova. Navodno, čelnici katalonske ekipe već su kontaktirali njegovog agenta i raspitivali se da li je Mahrez zainteresovan za prelazak na Camp Nou.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čelnici Leicestera nadaju se da će Mahrez i dalje ostati u klubu i uskoro će mu ponuditi novi ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi