Hazard odabrao između PSG-a i Reala

Odlazi u Real Madrid

Hazard odabrao između PSG-a i Reala

Midhat Šljivak

Fudbaler Chelseaja Eden Hazard vjerovatno će napustiti klub na ljeto ove godine.

Belgijanac ove sezone ne igra na nivou od prethodnih sezona i navodno je vlasnik Plavaca Roman Abramovič odlučio da ga proda.

Imao je Hazard dvije ponude na stolu. Obje su bile ogromne, a stigle su od strane PSG-a i Real Madrida.

Odlučio se sjajni fudbaler gdje će. Odabrao je prelazak u Madrid, jer želi sarađivati sa idolom iz mladosti Zinedineom Zidaneom, koji sjedi na klupi Kraljeva.

Tako ćemo Hazarda do kraja sezone gledati na Stamford Bridgeu, a od naredne sezone ćemo ga vjerovatno gledati u bijelom dresu madridskog velikana.

Ove sezone je Belgijanac postigao svega dva pogotka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi