Velike zvijezde ostale bez poziva

Mnogo iznenađenja na Dunginom spisku za Copa America

Selektor reprezentacije Brazila, Dunga, objavio je širi spisak od 40 fudbalera koji su u konkurenciji za nastup na ovogidišnjoj Copa Americi.

Na listi ima mnogo iznenađenja, a najveći gubitak za Brazil je iznostanak Neymara što je od ranije već bilo poznato.

Naime, Barcelona je zabranila svom fudbaleru da igra ovog ljeta i na Olimpijskim igrama i na Copa Americi pa će se Neymar pojaviti samo u Riju na Olimpijadi.

S druge strane, bez poziva su ostali i sjajni defanzivci PSG-a David Luiz i Thiago Silva, dok će u klubu ovog ljeta ostati i lijevi bek Reala Marcelo.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Brazil bi na Copa Americi, koja se ovog ljeta igra u Sjedinjenim Američkim Državama, mogli predvoditi Kaka, Hulk, Firmino, Douglas Costa...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.