Dungi prijeti otkaz

Trese mu se stolica

Dungi prijeti otkaz

Reprezentacija Brazila igra prilično loše u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Selecao se nakon pet odigranih kola nalazi tek na šestom mjestu na tabeli južnoameričkih kvalifikacija, a cijenu loših igara mogao bi platiti selektor Carlos Dunga.

Ovaj 52-godišnjak se smatra najvećim krivcem što tim prepun kvalitetnih fudbalera ne uspijeva napravili neki značajan rezultat, čemu svjedoče i posljednje dvije utakmice protiv Urugvaja i Paragvaja, koje su završile rezultatom 2:2.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Carlos Dunga će, prema pisanju brazilskog Globa, najvjerovatnije dobiti otkaz, jer ono što je do sada uradio na klupi Brazila nije ni blizu očekivanja tamošnje javnosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi