Čovjek baksuz

Želite ispasti iz lige? Dovedite njega!

Ekipa Norwicha ispala je sinoć iz Premiershipa nakon što je Sunderland na domaćem terenu slavio protiv Evertona 3:1 i odmakao se kolo prije kraja na nedostižnu prednost.

Vijest o ispadanju Norwicha nije nikakvo čudo kada se uzme u obzir da oni u svojim redovima imaju Sebastiena Bassonga, čovjeka koji je pravi peh.

Naime, on je u posljednjih deset godina ispao čak šest puta iz lige sa klubovima u kojima je igrao.

Sve je počelo sa Metzom 2006. i 2008. godine, a nastavilo se sa Newcastletom godinu kasnije. Već tri godine poslije toga ispao je u niži rang sa Wolverhamptonom, a sa Norwichom je, osim ove sezone, ispao i dvije godine ranije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, postoji i jedan klub u kojem je igrao a da nije ispao iz lige i to Tottenham.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.