Oglasio se legendarni Paul Scholes

"Pogba je United 2012. godine napustio zbog novca"

Endin Čaušević

Francuski reprezentativac Paul Pogba nalazi se na izlaznim vratima Juventusa i svoju karijeru najvjerovatnije će nastaviti u Manchester Unitedu.

Poznato je da je Pogba ranije bio član Crvenih đavola, ali nije dobio pravu priliku kod Sir Alexa Fergusona. Nakon što je za "siću" napustio Old Trafford u Juventusu je jednostavno eksplodirao. Pogba bi se ovog ljeta mogao vratiti u United u najskupljem transferu u historiji.

Ipak, nisu svi mišljenja da ovaj igrač košta toliko. Legendarni Paul Scholes je izjavio da Pogba ne vrijedi toliko novca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Igrao sam s njim dva-tri puta kada je bio u Unitedu i dobro znam da je sjajan igrač. Ipak, on ne vrijedi toliko puno. Zbog novca je on i napustio United 2012. godine jer je tražio veću platu. Za momka koji nije bio u prvom timu je to bilo previše i zbog toga ga je Ferguson prodao. Ali, bit će mi drago ako se vrati u United", rekao je Scholes.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.