Scholes: Zlatan će morati više raditi u Unitedu
FOTO: EPA

Prokomentarisao transfer

Scholes: Zlatan će morati više raditi u Unitedu

Legendarni Paul Scholes prokomentarisao je nedavni transfer Zlatana Ibrahimovića u Manchester United. 

Scholes je kao igrač ostavio veliki trag na Old Traffordu i dešavanja u svom bivšem klubu nikada nije prestao pratiti, a kada je u pitanju dolazak Ibrahimovića, smatra da Šveđaninu neće biti tako lako da bude golgeter u Premiershipu. 

"Ne znam šta da mislim o Zlatanu, ima 34 godine i vjerovatno će igrati samo godinu dana za Manchester United. On je lako stvarao šanse i Francuskoj i mislim da mu je tamo bilo lakše da bude strijelac jer PSG ima daleko bolju ekipu koja mu je stvorila veliki broj šansi. Kod nas će morati daleko više da radi za sebe, kako bi stvorio prilike da zatrese mrežu", izjavio je Scholes. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Manchester Uniteda s nestrpljenjem očekuju da se Ibrahimović priključi novim saigračima. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi