Foto: EPA

Danas nije trenirao

Šta se dešava s Ronaldom?

Midhat Šljivak

Fudbaleri Real Madrida spremaju se za meč osmine finala Lige prvaka protiv Napolija.

Italijanski tim će u srijedu gostovati na Santiago Bernabeu u prvom meču ova dva tima u nokaut fazi. Real je apsolutni favorit u ovom duel, no Kraljevi se suočavaju s malim problemima pred utakmicu.

Najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo nije danas trenirao sa ostatkom ekipe. On nije izlazio na teren zbog udarca kojeg je dobio u prvenstvenom duelu protiv Osasune.

Zinedine Zidane se odlučio da ništa ne rizikuje. Portugalca je poslao u teretanu da lagano radi, a njegov nastup protiv Napolija ne bi trebao doći u pitanje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjeruje se kako će CR već sutra obaviti trening s ostatkom ekipe, a na kraju će posljednju odluku donijeti Zidane.

Radosna vijest za navijače Reala je  ta što je Gareth Bale ponovo odradio puni trening sa ostatkom ekipe i on bi se uskoro trebao vratiti na teren.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.