Callejon: Ronaldo je najbolji na svijetu

Bivši fudbaler Reala

Callejon: Ronaldo je najbolji na svijetu

Zvijezda Napolija Jose Callejon priznao je da mu nije drago što se njegov tim sastao sa Realom već u osmini finala Lige šampiona.

Napoli nije imao nimalo sreće kada je u pitanju žrijeb nokaut faze Lige šampiona pa će već u prvoj rundi igrati protiv branioca titule Reala.

Callejon poručuje da su mu emocije pomiješane pred ovaj meč.

"Emocije su mi pomiješane. Osjećam se sretnim jer se vraćam kući, ali nisam htio tako rano da se sretnemo sa Realom jer su oni aktuelni šampioni. Imam veoma lijepe uspomene iz vremena kada sam igrao za Real u Ligi šampiona uključujući i tutulu. Luis Figo mi je bio omiljeni igrač dok sam odrastao jer igra na mojoj poziciji. Po mom mišljenju, Cristiano Ronaldo je najbolji na svijetu. Mislim da je on najkompletniji igrač", rekao je Callejon.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da je Callejjon napustio Real Madrid 2013. godine nakon što je čitavu karijeru proveo u ovom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi