Cavani: Napoli može izbaciti Real Madrid

Tako smatra napadač PSG-a

Cavani: Napoli može izbaciti Real Madrid

Urugvajski fudbaler Edinson Cavani smatra da ekipa Napolija može u osmini finala Lige šampiona izbaciti aktuelnog šampiona Evrope Real Madrid.

Ove dvije ekipe prvu utakmicu će odigrati na stadionu Santiago Bernabeu, dok će revanš biti odigran dvije sedmice kasnije na San Paolo stadionu u Napulju.

Bivši napadač italijanske ekipe i trenutni član PSG-a Edinson Cavani smatra da Napoli može stvoriti ozbiljne probleme Realu.

"Nikada ne propuštam mečev Napolija kada sam slobodan. Zaista mi se sviđa način na koji oni igraju. Mogu li oni osvojiti Scudetto? Ne znam, postoji još mnogo mečeva da se odigra. Ne mogu govoriti o snazi ostalih timova kada samo gledam Napoli. Hoću li se vratiti? Veoma sam sretan u PSG-u, ali nikada ne znate šta donosi budućnost. U ovom trenutku oni su veoma jaki i ne trebaju mene. Mogu li se takmičiti protiv Reala? Zašto da ne? Mogu samo zamisliti kako će San Paolo izgledati kada bude revanš. Majko moja...", rekao je Cavani.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da Cavanijev PSG u osmini finala igra protiv Barcelone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi