I veliki Capello upozorava Real Madrid

Uoči Napolija

I veliki Capello upozorava Real Madrid

Edmir Škorić

Real Madrid i Napoli u srijedu će odmjeriti snage u prvom susretu osmine finala Lige prvaka.

Real je favorit u ovim duelima, ali kako igra Napoli ove sezone, nije nemoguće da se desi neki neočekivan rezultat. Kraljeve upozorava i bivši trener ovog tima Fabio Capello.

"Ako Real ponovi greške kao protiv Osasune, onda Napoli može biti opasan i Mertens i društvo svaki put će ići na gol i bit će u dobroj poziciji. Mertens bi sam mogao da bude opasan po Navasa igrom jedan na jedan. Brz je, pokretan, lako može da stvori sebi poziciju. Sergio Ramos je bio neprepoznatljiv protiv Osasune, odbrana mora da se popravi kako bi se izbjeglo neko iznenađenje", kazao je Capello, dodavši:

"Napoli je ove sezone naprijed nezaustavljiv s Mertensom, Callejonom, Hamšikom... Realova odbrana bi mogla da bude na velikom iskušenju".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Gareth Bale je propustio duel s Osasunom, ali trebao bi da bude spreman za utakmicu u srijedu. Podsjetimo, Real je u Pamploni slavio s 3:1 i trenutno je lider u Primeri.

Capello je Real trenirao u dva navrata, a bio je i na klupi Milana, Rome, Juventusa, engleske i ruske reprezentacije. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi