Golman poslao poruku Italijanu

Emotivan oproštaj Schmeichela od Ranierija

Golman Leicester Cityja Kasper Schmeichel odao je priznanje bivšem treneru ove ekipe Claudiju Ranieriju za sve što je uradio u klubu.

Ranijeri je pije dva dana dobio otkaz nakon serije katastrofalnih rezultata, a uprava kluba nije imala razumjevanja ni milosti prema čovjeku koji im je donio jedinu titulu prvaka Engleske. 

Na emotivan način se od njega oprostio i golman Lisica Kasper Schmeichel.

"Želim se zahvaliti Claudiju na sve što je uradio za Leicester i za mene lično. On zaslužuje ogroman respekt i veliki kredit za sve što je pokrenuo ovdje s nama. Hvala ti, šefe", napsao je Schmeichel na Instagramu. 

Podsjetimo da Leicester narednu utakmicu igra na domaćem terenu protiv Liverpoola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.