Zamjena za Spallettija?

Enrique od ljeta na klupi Rome?

Edmir Škorić

Luis Enrique najavio je odlazak iz Barcelone na kraju tekuće sezone.

Enrique je prije meča s PSG-om kazao da napušta Barcelonu na kraju sezone, pa su Katalonci već počeli da traže njegovu zamjenu, dok će i sam Enrique čekati na ponude.

Kako javljaju mediji u Italiji, Roma se sprema dovesti proslavljenog španskog stručnjaka, pošto je navodno Luciano Spalletti na kraju sezone bivši trener Vučice.

Spalletti bi se mogao preseliti u Torino na klupu Juventusa, a u tom bi slučaju  Roma angažovala Enriquea, koji će na ljeto biti slobodan. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Enrique je u dobrim odnsoima s Romom koju je već trenirao ranije i ostao je i danas u dobrim odnosima sa svima na Olimpicu.

U Romi će imati priliku da sprovede određene svoje zamisli, a i manje je pritisak nego u Baceloni, pa nije isključeno da se dogodi da preuzme tim Rome.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.