Luis Enrique: Kažnjeni smo za greške!
Foto: EPA

Nakon poraza od Deportiva

Luis Enrique: Kažnjeni smo za greške!

Midhat Šljivak

Barcelona je danas doživjela novi šok. 

Porazom od Deportiva smanjili su šanse za titulu prvaka, a danas im u La Coruni nije išlo ništa od ruke. Na kraju su poraženi s 2:1, a trener Katalonaca Luis Enrique ističe kako je očekivao da će Deportivo odigrati ovakav meč.

"Šteta je što smo izgubili, jer smo znali šta nas čeka. Jednostavno, teško smo dolazili do prilike za gol. Kažnjeni smo za greške danas", rekao je trener Barcelone.

Istakao je i kako zna da do kraja sezone neće biti laganih utakmica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nema laganih utakmica do kraja. Mi smo prinuđeni da igramo u svakoj utakmici maksimalno jer želimo osvojiti sve trofeje. Ne želimo biti pesimistični nijednog trenutka", istakao je Luis Enrique.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti