Dobio jednoglasnu podršku na Skupštini

Zafir Kajević ponovo na čelu RK Goražde

Samir Mlaćo

RK Goražde, član Premijer rukometne lige BiH, dobio je  novog predsjednika kluba.

 Radi se o ambicioznom i kvalitetnom sportskokm radniku Zafiru Kajeviću, koji je na sjednici Skupštine dobio jednoglasnu podršku.

Kajević je dobro poznato lice u tom gradu i mnogo šire, a i njegove kvalitete su svima dobro poznate.

Ovaj funkciju je već obavljao u periodu od 2008. do 2013. godine, a sa Goraždanima je 2012. osvojio Kup BiH što je najveći uspjeh RK Goražde koji ove godine slavi 60 godina postojanja.

Nakon četiri godine Kajević je na isto mjestu, a svi u klubu nadaju se i u narednom periodu dobrim rezultatima koji će ostati upamćeni u historiji kluba.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U narednom kolu Premijer lige Goražde će u subotu sa početkom u 20 sati u svojoj dvorani dočekati Bosnu Visoko, a Kajević je pozvao navijače da na podršku u ovom veoma važnom meču.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.